KOTK

 

Dankzij jullie steun, uw aanwezigheid op één of meerdere activiteiten op ons

'Bergvijver komt op tegen kanker' weekend, kunnen wij, het actiecomité, de helpers, onze sponsors, ... spreken van een zeer geslaagde actie.

Daarom nogmaals dank aan iedereen.


 

Het KOTK weekend … wat een weekend, zouden ze op ROB zeggen.
Maar het is al veel vroeger begonnen. We zijn verschillende keren met een groepje samen gekomen om alles te organiseren. Het waren goei vergaderingen, maar vooral ook leuke vergaderingen.

Om ons van een startkapitaal te voorzien zijn we begonnen met de verkoop van wafels. We hebben maar liefst +/- 1.600 pakjes van 5 wafels verkocht, maw 8.000 wafels. Allemaal zelf gebakken, door Renilde, en verkocht door verschillende mensen hier onder ons.
Naast de wafelverkoop hebben enkele mensen onder ons, waaronder Martine en Kevin, ook heel wat sponsorgeld opgehaald.
De start van onze actie voor KOTK was dus veelbelovend.
Bedankt Renilde, wafelverkopers en sponsorzoekers.

Vrijdag 21 oktober was het zover.
Rollenkoers in de kapel. Een hele organisatie, vraag het maar aan de Kevin.
In allerijl nog het podium van ’t stad moeten plaatsen, gezien ons vernieuwd podium nog te klein bleek te zijn. Kevin had 18 ploegen bijeen geronseld, ook geen sinecure.
‘Dit is de eerste en de laatste keer dat ik zoiets organiseer’ waren de woorden van Kevin.
De rollenkoers liep gesmeerd, en dan heb ik het niet alleen over de fietsen. Een bomvolle kapel en heel veel ambiance. Kortom, een geslaagde organisatie.
Zelfs Kevin was enthousiast: ‘hey mateke, volgend jaar terug rollenkoers hé’ was zijn spontane reactie.
Mateke, en uw hele ploeg, bedankt voor de fantastische organisatie.

Ondertussen werd er in Ter Klasse gefuifd. Geen overrompeling, maar wel veel ambiance dankzij Plakband en onze eigen dj Sloeber. Meer moest dat niet zijn.
Herman en uw ploeg, bedankt !

Zaterdag morgen, iedereen niet even fris, moest alles klaar gezet worden voor de kaas en wijnavond in de kapel en voor de bingo-avond in ter Klasse.
De kaas en wijnavond werd georganiseerd door de wijnclub (die hier maandelijks in Ter Klasse wijn degusteert). Naar mijn mening, een perfecte organisatie.
Gelukkig waren er 2 shiften om te komen eten. Anders had onze kapel veel te klein geweest. Twee keer een volle kapel. Meer kon dat niet zijn.
De mannen (en vrouwen) van de wijnclub hadden de kapel heel sfeervol ingericht. Ze kregen hierbij ook wel wat medewerking van twee kunstvrouwen; Chris Van den Broeck zorgde voor een aantal schilderijen en Chantal Smets van Aarde en Vuur voor enkel mooie beelden. En niet te vergeten, onze eigen Fried Lemon (Wilfried) zorgde voor aangename achtergrondmuziek.
Kortom een geslaagde organisatie, die aardig wat centjes opleverde.
Dank u mannen en vrouwen van de wijnclub !

Willy W. had zich omringd met een hele ploeg om alles in orde te maken voor de bingo-avond. Ook de mensen van de vriendenkring van BPost hebben hier hard aan meegewerkt.
Ook die avond was een schot in de roos. Ter Klasse zat afgeladen vol. Ik denk dat er ongeveer 170 boekjes verkocht zijn.
De bingo avond heeft aardig wat opgeleverd. Bedankt Vriendenkring BPost, Willy en zijn ploeg.

En dan de zondag met de 2de handsmarkt en de bbq.
Martine Van Opstal was de trekker van de 2de handsmarkt. Ze heeft enorm veel spullen bij mekaar gehaald om te verkopen op de 2de handsmarkt. De zolder van Ter Klasse zat compleet vol. Martine heeft zelfs ook nog mijn garage aangeslagen om spullen in op te bergen. Ge wilt niet weten hoeveel uren Martine hier op de zolder gezeten heeft om alles wat te sorteren. Ik denk dat hare man Geert het soms al verdacht vond; hij kwam dan ook regelmatig eens mee.
Martine had een heel leger bijeen geroepen om de zondag morgen al die spullen in de kapel te krijgen. Tegen de middag was alles klaar en is de 2de handsmarkt van start gegaan.
Bedankt Martine en uw ganse leger medewerkers voor deze fijne organisatie.

In Ter Klasse was het toen tijd voor de bbq. De opkomst voor de bbq was niet heel groot, maar toch voldoende. Zo hadden de medewerkers ook wat tijd om gezellig wat na te babbelen en zelfs naar de cross te kijken.
Zondag avond, iedereen moe, hebben we nog met een hele groep samen gezeten. Iets gedronken, gebabbeld, goed gelachen, en plannen gesmeed om samen nog iets te gaan doen (zo zijn we al samen naar een travestieshow gaan kijken).

Dit was zo wat mijn verhaal. Ik weet niet of er mensen zijn die hier graag nog wat aan toevoegen ??

Zo niet, dan gaan we nu over tot de ‘moment suprême’ de uitreiking van de cheque aan KOTK.
Hilde Neven, de districtsverantwoordelijke, is hier aanwezig.

Verslag: Dirk Smekens

KOTK Cheque

 Foto: Dirk Van De Gaer

   

Kom Op Tegen Kanker

   
© Feestzaal Ter Klasse